Apple AirPods Pro 2 Görselleri Sızdırıldı

 3.nesil AirPods kulaklık modelinin tanıtılmasının üzerinden çok azca bir zaman geçti. Yeni kulaklık modellerinin gelmesi sonrasında ise gözler AirPods Pro 2 serisine çevrildi. nasıl temel model yeni nesle geçmişse, Pro modeli için de yeni nesle geçiş yapılması umut ediliyor.

AirPods Pro 2



Bu yeni Pro serisi kablosuz kulaklık için de görseller gelmeye devam ediyor. Kulaklıkların nasıl görüneceği mevzusunda bir fikir verebilecek olan yeni görseller, tasarımı da ortaya çıkarmış durumda. Şu an için sızıntıdan ibaret bulunduğunu anladığımız görsellere gore, çok efsunk bir değişiklik beklemiyoruz.



AirPods Pro 2 nasıl Bir Kulaklık Olacak?

Sızdırılan görsellere göre yeni Pro modelinde de mevcut seriye benzer bir tasarım yapsıcaklıkna yer verilecek. Şu an satışta olan Pro modelinde silikon uçların bulunmuş olduğunu biliyoruz. AirPods Pro 2 serisine ilişkin olduğu iddia edilen görsellerde de silikon uçların kullanılmaya devam edeceği anlaşılıyor.



Bunun yanında yeniden kulaklıkta sap kısmının olduğu gaslıküyor. Daha önce gelen iddialarda kulaklıkta bir ihtimal de sap bölümünün olmayacağı söylenmişti. fakat bu kere gelen görseller bu iddiaları boşa çıkarıyor.


AirPods Pro 2


ek olarak yeni kulaklık modellerinde sensör yerleşimlerinde de bir değişim olacağını anlıyoruz. Kullanılan sensörlere sıhhat ölçümü eklenecek şekilde yeni sensörlerin geleceği iddia ediliyor. Sızan görsellerden bu yerleşimi net olarak anlayamıyoruz fakat sap kısmında bir fark olduğunu görebiliyoruz.


diğer taraftan kutu kurmacamında da önemli değişiklikler olmayacağını anlıyoruz. Muhtemelen 3.nesil AirPods kulaklık modellerinde olduğu şeklinde MagSafe desteğinin gelmesi durumu söz mevzusu olacak.



fakat genel kutu kurmacamında tekrar çok büyük değişimler olmayacak benzer biçimde gözüküyor. tasarımdan çok teknik açıdan değişimleri getireceği görünen AirPods Pro 2 modelinin ne zaman tanıtılacağına ilişik ise en ufak bir bilgi bulunmuyor.


zaten 3.neslin gelmesi de vakit almıştı. Tanıtıldı tanıtılacak derken, seri için birkaç ay gibi bir bekleme süresi oluşmuştu. tekrar sızıntılarda tanıtım zamanı açısından ek bir malumat bulunmuyor. Yeni bir büyüme yahut tarih açıklaması geldiği zaman yine değerlendirme yaparız.


Güncelleme: Kulaklığın 2022 yılının 3.çeyreğinde geleceği iddiası var. Şimdilik son iddiada yer edinen bilgi bu.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski