Camdaki Kız Dizisi Muzo'nun Kız Arkadaşı Kimdir?

Camdaki Kız Dizisi Muzo'nun Kız Arkadaşı Kimdir?
Camdaki Kız Dizisi Muzo'nun Kız Arkadaşı 

Camdaki Kız Dizisi Muzo'nun Kız arkadaşı rolünü canlandıran Yüsra Geyik hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Camdaki Kız dizisi tüm  heyacanı ile devam ederken diziye son olarak Arka Sokaklar Dizisinden tanıdığımız Hüsnü Komiserin Kızı Zeliş karakterini canlandıran Yüsra Geyik dahil oldu. Diye Muzo karakterinin kız arkadaşı olarak giriş yapan Yüsra Geyik'in gerçekte Muzo'nun kız arkadaşı olup olmadığı ise şimdilik mualla görünüyor. 

Muzo kız arkadaşını aile üyelelerine tanıtırken Sedat ise daha önce tanışıp tanışmadıklarını sorması ise dikkatlerden kaçmayan bir detay oldu. Son bölümdü parasız yurt dışına çıkmaya cesaret edemeyen Sedat Nalan ile birlikte tekrar eve dönecek. Cana cephesinde ise işler iyice karışacağa benziyor. 
 

Camdaki Kız Zeliha Kimdir Muzo'nun Sevgilisi?


Camdaki Kız Zeliha karakterini canlandıran Yüsra Geyik Samsun ilinde 21 Haziran 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Eğitimlerini sanat tasarımı üzerine tamamlamışqtır. Daha küçük yaşlarda Hayat Bilgisi dizisinde rol almıştır. Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklarda 15 yıl boşyunca Zeliş karakteri ile yer almıştır. Oyuncunun rol aldığı diğer projeler ise şunlardır. 

Yüsra Geyik Yer Aldığı Diziler
2021 Camdaki Kız – Zeliha
2006-2021 Arka Sokaklar – Zeliş
2004 Yabancı Damat – Melis
2003 Hayat Bilgisi

Camdaki Kız Muzo'nun kız arkadaşı rolünü canlandıran  Yüsra Geyik'in  Resmi İnstagram Hesabı @yusrageyik dir. 
 
Camdaki Kız Yüsra Geyik Kıyafetleri

Dizide MUzo'nun kız arkadaşı rolünü canlandıracak olan Yüsra Geyik'in Camdaki Kız Dİzisi Son bölümde giydiği elbise ve kıyafetler ile çantası, ayakkabısı, takıları, kolye ve küpeleri gibi aksesuarlarının marka model ve fiyatları da merak edilen konular arasındadır. Oyuncunun giydiği tüm kıyafetlerini marka ve fiyat bilgisi vererek detaylı bir şekilde sayfamızdan paylaşacağız. Son bölümde giydiği siyah ve düğme kısımları beyaz zincirli elbisesinin markası ve fiyatı.


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski