Destan Dizisi Balamir Kimdir? Gerçe Adı

Destan Balamir Kimdir?
Destan Dizisi Balamir Kimdir? Gerçe Adı 

Destan Dizisi oyuncu kadrosu içinde yer alan Batuga'nın Amcası Balamir Beg rolünü canlandıran Teoman Kumbaracıbaşı hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz .

Destan Dizisinde Balamir Beg, Alpagu Han’ın kardeşi rolün ile dizide yer alan isimdir. Aynı zamanda  Batuga’nın da amcası olan Balabir, Batı Gök Hanlığı’nın yabgusudur. Çok yakında atv ekranlarında izleyenler ile buluşacak olan dizidinin oyuncu kadrosu ve karakterleri belli oldu. Daha önce sizlere Destan Dizisi Yaman hakkında bilgiler vermiştik. Bu yazımızda ise sizlere Alpagu Han'ın abisi Balamir hakkında bilgiler vereceğiz.

Destan Dizisi Balamir Gerçek Adı Nedir?

Dizide Balamir karakterini canlanıdarın oyuncunun gerçek adı Teoman Kumbaracıbaşı 18 Ekim 1971 yılında Arjantin ülkesinde dünyaya gelmiştir. Annesi yabancı babası ise Türk dür. 6 yaşında iken Türkiye'ye gelmiştir. eğitimlerini lise sonrasında  İTÜ Gemi İnşaatı Mühendisliğinde tamamlamıştır.

Şimdilerde Destan Dİzisi oyuncu kadrosunmda yer alan Teoman Kumbaracıbaşı son olarak Kuruluş Osman Dizisinde rol almıştır.  Bu diziden önce doğduğun ev kaderindir ve Bir Deli Rüzgar isimli dizilerde rol almıştır. 2018 yılında Avlu Dizisinde oynayan başarılı oyuncunu, ayrıca Vatanım Sensin ve Hayat Bazen Tatlıdır dizilerinde oynamıştır. Rol aldığı diğer dizi ve filmler ise şunlardır. 

Girdap, Made in Europa, Yazı Tura, Gecenin Kanatları, Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit , Kara Duvak, Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam, Binbir Gece, Aşka Sürgün, Gözyaşı Çetesi, Ayışığı ,Aşk Yolu, Kılıç Günü, Eyyvah Eyvah 2, Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak, Evim Sensin, Aşk Kırmızı, Eyyvah Eyvah 3, Galip Derviş (Selman Teker) (Konuk Oyuncu), Güneşin Kızları - 2015 (Ahmet), Kördüğüm  gibi dizi ve filmlerde rol almıştır.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski