Kadreşlerim Dizisi Kadir Öldü mü?

Kadreşlerim Dizisi Kadir Öldü mü?
Kadreşlerim Dizisi Kadir Öldü mü?

Kardeşlerim Dizisi Son bölüm fragmanının yayınlanması ile birlikte dizide rol alan Kadir karakterinin  Ölüp ölmediği ve diziden ayrılıp ayrılmayacağı konusu izlayenler tarafından merak edilmektedir. 

Kardeşlerim Dizisi son bölüm fragmanında dizinin anan karakterlerinden olan Kadir karakterinin  öldüğü gösterilmektedir. Babasının katilininin Akif olduğunu öğrenen Kader  Akif ile hesaplaşırken ona bir kaç yumruk vurur. 

Bu kavgayı ise Akif'in sonradan ortaya çıkan oğlu izlemektedir. Dizide Ömer’in Abim kaza geçirmiş başınız sağolsun sözleriyle izleyenlere Kadir’in kaza yaparak öldüğü izlenimi verildi. 

Kardeşlerim Kadir Diziden Çıktı mı ?

Dizinin sevilen karakterlerinden olan Kadir karakterinin diziden çıktığını düşünmüyoruz. Bu muhtemelen birisinin gördüğü rüya olabilir. Rüya olmasa bile Kadir'in Bitkisel hayata girip tekrar iyişelmesi olabilir. 

Kadir'in Ölüp ölmediği ve diziden ayrılıp ayrılmayacağı konusunda yorumlarının sizlerde yorum alanından paylaşabilirsiniz. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski