Destan Dizisi Yaman Kimdir? Sırma'nın Nişanlısı

Destan Dizisi Yaman Kimdir? Sırma'nın Nişanlısı
Destan Dizisi Yaman Kimdir? 

Destan Dizisi Sırma'nın Nişanlısı Yaman rolünü canlandıran oyuncunun gerçek adı ve kariyeri hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz.

Atv ekranlarında yeni sezon dizileri arasında yer alan Destan Dizisi Sırma karakterinin nişanlısı olan Yaman karakteri izleyenler tarafından oldukça merak edilmektedir.

Başarılı dizilere imza atan atv ekranları yeni sezonda destan dizisi ile fark yaratması bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş netleşirken dizinin hangi gün ve ne zaman yayınlanacağı ise şimdilik netleşmedi.

Destan Dizisi Yaman Gerçek Adı?

Destan Yaman karakterini canlandıran Ahmet Olgun Sünear İstanbul ilinde  24 Aralık 1982 yılında dünyaya gelmiştir. Eğitimlerini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde tamamlamıştır. Bir süre modellik yapan oyuncu Seven Ne Yapmaz isimli atv dizisinde rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı diğer projeler ise şunlardır. 

Filmleri ve Dizileri :

Seven Ne Yapmaz 

2015 - Mayıs Kraliçesi

2014 - Çilek (Ozan) 

2014 - 2015 - Maral 

2014 - Boynu Bükükler 

2009 - Kampüste Çıplak Ayaklar 

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait; başrollerini Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli'nin, yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in yer aldığı senaryosunu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz'ın kaleme aldığı 'Destan' dizisi yakında atv'de.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski