El Kızı Dizisi Songül Kimdir? Songül Kıyafetleri

El Kızı Dizisi Songül Kimdir
El Kızı Dizisi Songül 

El Kızı Dizisi Songül rolünü canlandıran Gökçe Akyıldız hakkında detaylara ve Dizide Giydiği Kıyafet ve elbiselerin marka model ve fiyatlarına haberin devamından ulaşabilirsiniz.  

Cumartesi akşamlarına renk katan  Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Elkızı dizisi son bölüme yeni bir oyuncu katılıyor. NTC Medya tarafından hazırlanan Elkızı dizisini 13 Kasımda yani bu akşam yayınlanan 4. Bölümde  Diziye Songül karakteri ile Gökçe Akyıldız dahil oldu.

Elkızı Songül Kimdir? Gerçek Adı 

El Kızı Dizisi Songül karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Gökçe Akyıldız Sinop ilinde 30 Ekim 1992 yılına dünyaya gelmiştir. Dizi kariyerine sinem rolü ile Bir Tutam Baharat isimli dizide başlamıştır. Kırgın Çiçekler isimli uzun soluklu dizide Songül rolü ile tanınmıştır. 

el Kızı Songül rolünü canlandıran Gökçe Akyıldız şimdilerde 29 yaşındadır. Akrep Burcu olan oyuncu 1,64 m boyunda 51 kg ağırlığındadır. 

El Kızı Songül karakterini canlandıran Gökçe Bahadır'ın el Kızı Dizisi Son Bölümde giydiği elbise ve kıyafetler ile takıları, kolyesi, küpesi, ayakkabı ve çantasının marka model ve fiyatı hakkında ayrıntılı bilgileri sitemizde bulabilirsiniz. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski