El Kızı Dizisi Neşe Kimdir? Gerçek Adı

El Kızı Dizisi Neşe Ki
El Kızı Dizisi Neşe Kim? Gerçek Adı Kıyafetleri 


El Kızı Dizisi Neşe rolünü canlandıran Beyza Dolu hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 


NTC Medya tarafından yapılan El Kızı dizisi Fox TV ekranlarında yeni sezonda yayında olacak dizilerden birisidir. Dizide rol alan oyuncular ve canlandıracakları karakterler yavaş yavaş netleşmeye başladı. El Kızı Dizisi Ezo hakkında sizlere daha önce detaylı bilgiler vermiştik. Şimdi el Kızı Dizisi Neşe karakterini tanıyalım..
 

El Kızı Dizisi Neşe Kimdir?

El Kızı Dizisi Neşe karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Beyza Dolu Samsun ilinde 2 Şubat 1998 yılında doğmuştur. Eğitimlerini Samsun Samsun Devlet Tiyatrosu’nda tamamlamıştır. Kamera önü eğitimlerini Fulya Şirin’den almıştır. Beyza Dolu’nun resmi instagram hesabına @beyzadoluofficial kullanıcı ismi ile ulaşabilirsiniz. 

Şimdilerde El Kızı Neşe rolünü canlandıran Beyza Dolu Dizi kariyerine İstanbullu Gelin dizisi ile başlamıştır. 2018 yılında  Gülperi isimli dizide rol almıştır. El Kızı dizisinden önce Yasak Elma dizisinde Gonca rolünü canlandırmıştı. Beyza Dolu'nun rol aldığı diğer projeler ise şunlardır.

2021 El Kızı – Neşe
2020 Yasak Elma – Gonca
2019 Kimse Bilmez
2019 Benim Tatlı Yalanım

2019 Arka Sokaklar
2019 Kuzgun – Selçuk’un Kızı
2018 Ufak Tefek Cinayetler
2018 Gülperi
2017 İstanbullu Gelin
 

El Kızı Dizisi Neşe Kıyafetleri

El Kızı Dizisi  Neşe rolü ile ekranlara gelen güzel oyuncu Beyza Dolu'nun dizide giyeceği kıyafetler ve elbiseler ise oldukça merak konusu olacaktır. 

Beyza Dolu'nun dizide takacağı kolyeler, küpeler, bileklikler, saatler, kullanacağı çantalar ve giyeceği ayakkabıların marka model ve fiyatları ile ilgili detayları bu alanda bulabilirsiniz. 

El Kızı Dizisi Neşe rolünü canlandıran Beyza Dolu hakkında bilgiler verdiğimiz yazımızın burada sonuna geldik. El Kızı Dizisi Oyuncu Kadrosu konulu yazımızı okumanızı öneriyoruz. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski