Elbet Bir Gün Cemil'in Kardeşi Kamil Kimdir?

Elbet Bir Gün Kamil Kimdir?
Elbet Bir Gün Cemil'in Kardeşi Kamil Kimdir?

Elbet Bir Gün Dizisi Kamil Karakterini Talha Karcı canlandırmaktadır. 

Elbet Bir Gün Dizisi Cemil'in Kardeşi Kâmil Baykan karakterini canlandıran Talha Karcı hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

İlk bölümü ile bu akşam Fox ekranlarında yayınlanacak olan elbet Bir Gün Dizisinde Talha Karcı Kamil rolü ile dizide yer alan isim oldu. Kamil dizide Cemil karakterinin kardeşidir. Abisi ile aralarında oldukça yaş farkı bulunmaktadır. Kamil abisinin zıt karakteridir. Abisinin gölgesinden kurtulmak için zaman kollamaktadır. 

Elbet Bir Gün Kamil Kimdir?

Dizide Kamil karakterini canlandıran Talha Karcı 8 Ekim 1993 yılında İstanbul ilinde dünyaya gelmiştir. Tiyatro üzerine eğitimlerini İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinde tamamlamıştır. Nazım Hikmet Akademisi ve Halk eğitim Merkezlerinde  Tiyatro eğitimleri aldı.

Getir ve Migros gibi markaların reklamlarında oynadı. 2018 yılında Aykut Enişte ve Organize İşler Sazan Sarmalı isimli filmlerde rol aldı. Çok Güzel Hareketler 2’de sahne aldı. Stand Talents menajerlik ajansına kayıtlı olarak kariyerini sürdürüyor.

Aykut Enişte 2 (2020)

Organize İşler Sazan Sarmalı (2019)

Aykut Enişte (2018)

2017 – Nerdesin Birader (TV Dizisi)

2016 – Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TV Dizisi)

2014 – Analı Oğullu (TV Dizisi)

Elbet Bir Gün Dizisi Kamil karakterine hayat veren Talha Karcı hakkında bilgiler verdiğimiz yazımızın burada sonuna gedik. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski