Gelinim Mutfakta Yarışması HavvaNur Kimdir

Gelinim Mutfakta  Havva Nur
Gelinim Mutfakta Yarışması HavvaNur Kimdir


Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta Alanyalı gelin HavvaNur Karabuğdaycı yarışmacı olacak. B

Bu hafta Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğunu yapacağı " Gelinim Mutfakta" programına kaynanası Tülay Karabuğdaycı ile birlikte katılacak olan Havva Nur'un nasul bir performans sergileyeceği ise merak konusu oldu. 

Yarışmada her hafta 5 gün boyunca birbirinden farklı yemekler gelinler tarafından yapılırken kaynanalar ise bu yemeklere puan vermektedir. Gün sonunda en yüksek puanını alan gelin 1 çeyrek altın kazanır. Haftanın birincisine ise 5 altın bilezik verilir. Haftanın en düşük puanını alan gelini ve kaynanası elenir. 

Geçen hafta elenen yarışmacının yerine gelen Havva Nur Karabuğday 23 yaşında, aslen Alanyalı'dır. Havvanur'un 2,5 yaşında bir çocuğu var. 3 buçuk yıllık evli olan Havvanur'un Kayınvalidesi  Tülay hanım ise 47 yaşında. Aslen Diyarbakırlı olan Tülay hanım  kendi gelinine bir puan verdi.14 yıldır eşinden ayrı yaşayan Tülay hanım gelini ve oğluyla birlikte Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşıyor.


Yarışmada Bugün Ballı Susamlı Tavuk Menüsü yer alıyor.



Gelinim Mutfakta Tülay, Havvanur kimdir, nerelidir?

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski