Üç Kuruş İrfan'ın Sevgilisi Nesrin Kimdir?

Üç Kuruş Nesrin Kimdir?
Üç Kuruş İrfan'ın Sevgilisi Nesrin 

Üç Kuruş Dizisi İrfan'ın sevgilisi Nesrin karakterini canlandıran Melisa Yıldırımer hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

İlk bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek olan Üç Kuruş Dizisi Çıngıraklı Mahallesinde yaşanan cinayetlerin faili olan İrfan'ın birlikte yaşadığı Nesrin İrfan'ın hayatındaki tek kişidir. İrfan'ın işlediği cinayetlerden hiç bir haberi olmayan Nesrin'i İrfan oldukça sahiplenmektedir.

Üç Kuruş Dizisi Nesrin Kimdir?

Üç Kuruş Nesrin rolünü canlandıran Melisa Yıldırımer 11 Şubat 1990 yılında İstanbul ilinde dünyaya  gelmiştir. Kova Burcu olan oyuncu  Eğitimlerini Tiyatro üzerine İstanbul Haliç Üniversitesinde tamamlamıştır. Dizi film ve tiyatro oyuncusudur. 

Son olarak Edho dizisinde Doktor Detya karakteri ile yer alan oyuncu Söz dizisinde Fatma karakterine hayat vermiştir. Altınsoylar Dizisinde rol alan oyuncu Küçük Gelin, Şefkat Tepe ve Kanıt dizilerinde rol almıştır. 

Melissa Yıldırımer tiyatro oyunları

Üçüncü Türden Yakın İlişkiler / Oyuncu

Kahraman ile Mübeccel / Oyuncu

Adiller / Dora

Melissa Yıldırımer dizi ve filmleri

EDHO Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Doktor Derya) TV Dizisi 2018

Bal Kaymak (Sezen) Sinema Filmi 2018

Söz (Fatma) TV Dizisi 2017

Altınsoylar TV Dizisi 2016

Küçük Gelin (Leyla) TV Dizisi 2013

Şefkat Tepe TV Dizisi 2010

Kanıt (Nisan) TV Dizisi 2010

Üç Kuruş Dizsi Nesrin karakterine hayat veren Melisa Yıldırımer hakkında bilgiler verdiğimiz yazımızın burada sonuna geldik. Üç Kuruş Dizisi Kartal hakkında detaylar için bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski