İşte Apple Watch Series 8'in yeni bir tasarım alma ihtimalinin düşük olmasının nedeni

 Apple Watch Series 7, 2021'in en çok beklenen Apple ürünlerinden biriydi, çünkü cihazın büyük bir yeniden tasarlanacağına dair söylentiler vardı. Ancak Series 7, daha büyük bir ekran dışında önceki modele oldukça benzeyen bir tasarımla duyuruldu.

Apple Watch Series 8


Nedeni bilinmemekle birlikte, bazı insanlar uzun zamandır beklenen yeni tasarımın Apple Watch Series 8'e kaydedileceğini umuyor – ancak bu pek olası görünmüyor.


Söylentilere dayanarak Apple Watch Series 7'nin iPhone 13 ve iPad Pro gibi diğer mevcut Apple ürünlerine benzer daha endüstriyel bir tasarıma sahip olması bekleniyordu. Bazı sızdırılmış şemalar ve 3D maketler, yeni Apple Watch'un düz kenarlarla nasıl görüneceğini bile gösterdi.


Güvenilir kaynaklar sızdırılan tasarım üzerine bahse girse de, asıl ürün tamamen farklı ve çok daha az iddialı. Apple, Apple Watch Series 7'nin sızdırılandan neden farklı olduğunu söylemedi ve muhtemelen asla söylemeyecektir, ancak bu belki de tedarik sorunları ve küresel bileşen sıkıntısı ile ilgilidir.


Ancak Apple, yeniden tasarlanmış bir Apple Watch fikrini dışlar mı? Şirket, sızdırılan tasarıma gelecekte bir şans daha verebilirken, Apple Watch Series 8 için bu pek olası görünmüyor.


Her ay milyonlarca ünite inşa etmek söz konusu olduğunda, endüstriyel tasarımdaki küçük değişiklikler bile çok fazla çaba gerektirir. Sadece bu değil, aynı zamanda tasarım değişiklikleri de maliyetlidir - bu yüzden her yıl radikal tasarım değişiklikleri görmüyorsunuz. Apple Watch Series 7, bu yıl zaten bazı küçük tasarım değişiklikleri getirdiğinden, Apple Watch Series 8'in tamamen farklı bir görünüme sahip olacağını hayal etmek zor.


Twitter hesabı LeaksApplePro, erken sızdırılan bazı şemalara dayanarak, Apple Watch Series 8 için beklenen tek tasarım değişikliğinin yeniden tasarlanmış bir hoparlör olacağını söylüyor. Diğer her şey tam olarak Apple Watch Series 7'deki gibi görünmelidir.


İki veya üç yıl içinde Apple Watch için tamamen yeni bir tasarımın geleceğini görebiliyorum, ancak Apple'ın artık donanımı, gelecek yılki model için yeni sağlık sensörleri gibi şeylerle geliştirmeye odaklanacağını düşünüyorum.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski