Yargı Dizisi 10. Bölüm Fragmanı İzle

Yargı Dizisi 10. Bölüm Fragmanı İzle
Yargı Dizisi 10. Bölüm Fragmanı İzle 

Yargı Dizisi 10. Bölüm Fragmanını izlemek için haberin devamını takip edebilirsiniz. Kanal D ekranlarının Pazar akşamlarına damga vuran Yargı Dizisi tüm heyecanı ile devam ediyor. Dizinin Fragmanı ise dizi bitiminde herkes tarafından aranıyor.

Yargı Dizisi 10. Bölüm Fragmanına geçmeden önce kısaca geçtiğimiz bölümlerde neler olup bittiğine bir göz atalım. Engin'in mahkemede tüm suçlamayı babasının üzerine atması ve tanık olarak da annesini göstermesi sonrasında başta Ceylin ve özellikle Pars savcı adeta çileden çıktılar. 

Yargı Dizisi 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? 

Dizide bir numaralı katil zanlısı ve işlediği cinayeti Ceylin'e itiraf eden Engin, mahkemede hakim karşısında verdiği ifadeyle serbest kalmıştı. Bu olay sonrasında Ilgaz büyük bir oyunun içinde olduklarını düşünmektedir. 

Yargı Dizisi 10. Bölüm Fragmanı yayınlandığındra sitemizde 10. bölüm fragman ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz. 

Yargı 10. Bölüm Fragmanı İzle 

Diğen yandan ise Ceylin'in babasının ölümüne istemeden de olsa sebep olan Çınar'a babası yardım ederken ceset arabanın bagajından kaybolmuştu. 50 li yaşlarda bir erkek cesedi anonsu üzerineMetin Amir oldukça telaşlanmıştı. 

Dizide şimdiye kadar aşk sahnelerine rastlamazken son bölümde Ceylin ve Ilgaz birbirleri ile yakınlaşıyorlar. Duştan çıkan Ilgaz savcının yarasına dokunan Ceylin ile Ilgaz arasında duygusal bağlarda iyiden iyiye artmaya başlayır. 

Yargı 10. Bölüm Fragmanı İzle, Yargı 14 Kasım Son Bölüm Fragman İzle, Yargı 10. Bölüm Fragman 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski