Milyoner Olmak İster 7 Kasım Pazar Soru ve Cevapları

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında 7 Kasım Pazar akşamı yayınlanan bölümde yarışmacılara sorulan sorular ile cevapları ekran başındaki izleyenler tarafından oldukça merak edilmektedir. Sevilerek İzlenen Yarışma Programında özellikle ikinci barajı geçen yarışmacıların soruları dikkat çekiyor. 

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında Az Önce Sorulan Soruların Yanıtlarını ve yanıtlar hakkında detaylı açıklamaları bu bölümde bulabilirsiniz. 

Milyoner  Geçen bölümde 5 Kasım Cuma akşamı yarışmaya katılan  Muhsin Bey çocuklara oyuncak dağıtıyor. Yerli ve Milli oyuncakları köy köy dolaştırıp karavanı ile birlikte çocuklara dağıtıyor. Hedefinin 1000 köy olduğunu vurgulayan Muhsin bey yarışmaya arkadaşı Murat  ile birlikte katılıyor. Çocuklar Gülerse Dünya Güler isimli Sosyal Sorumluluk Projesini yürütüyor. 

Nasıl Milyoner Olabilirim?

Milyoner Olmak İçin işinizi Şansa bırakmamalısınız. Milyoner Olmak İçin Sıkı çalışmalı ve kendisine bir hedef belirlemeli ve bu hedefe odaklanarak çok çalışmalısınız. 

How Can I Become a Millionaire?

To Become a Millionaire, you should not leave your job to chance.

Cevap Başına 25 Tl Kazan (Anket Doldur)

Cevap Başına 25 liraya Kazanmak için Anket Sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Anket Doldurarak Ek Gelir Sağlayabilirsiniz. 

Milyoner Olmak İster 7 Kasım Pazar Soru ve Cevapları
Milyoner Olmak İster 7 Kasım Pazar Soru ve Cevapları 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski