Misafir Dizisi Betül Kimdir? Gerçek Adı

Misafir Dizisi Betül Kimdir?
Misafir Dizisi Betül Kimdir? 


Misafir Dizisi Betül rolü ile dizide yer alan Nezaket Erden'in kariyeri ve dizide giydiği kayıfet ve elbiselerin marka model ve fiyatları hakıknda detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Misafir Dizisinde Betül iyi niyetli ve Erdem'in ölen eşinin arkadaşıdır. Erdem'in eşinin ölümü sonrasında ise  Erdem’e yakınlaşmak istemekte ancak zaman zaman da pişman olmaktadır. Misafir Gece'nin gelmesi ile onunda hayatı değişecektir. 

Misafir Dizisi Betül karakterini canlanadıran oyuncunun gerçek adı Nezaket Erden 1990 yılında Mersin ilinde dünyayay gelmiştir. Eğitimlerini Felsefe üzerine  Galatasaray Üniversitesi'nde tamamlamıştır.  Akademi 35,5 Sanat Evi'nde oyunculuk üzerine eğitimlerin yanı sıra Kadir Has Üniversitesinde bu alanda yüksek lisans yapmıştır.

2015 yılında 'Komedi Türkiye' isimli yarışmya katılan Nezaket Erden  'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu'  ödülünü 57. Altın Portakal Ulusal Film Yarışması'nda 'İnsanlar İkiye Ayrılır' filmiyle almıştır. 

Şimdilerde Misafir Betül rolü ile ekranlara gelen oyuncunu son olarak  Between Two Dawns isimli sinima filminde Serpil rolünü canlandırmıştır.  Aynı yıl  Aykut Enişte filminde oynamıştır. Baraj dizisinde canlandırdığı Nermin karakteri dışında oyuncunun rol aldığı projeler ise şunlardır.  

2020- Baraj- Nermin 

2020- İnsanlar İkiye Ayrılır

2020- İklim 

2020- Nasipse Adayız- 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski