Misafir Dizisi Giray Kimdir? Gerçek Adı

Misafir Dizisi Giray Gerçek Adı
Misafir Dizisi Giray 

Misafir Dizisi Giray  rolünü canlandıran Ozan Dolunay hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

İlk bölümü ile bu akşam Fox ekranlarında izleyenler ile buluşacak olan Misafir Dizisinde Giray iyi niyetli ve yakışıklı babası emniyet mensubu olan bir karakterdir. Dizide Güneş'i görene kadar evlilik gibi düşüncesi olmayan Giray'ın büyüdükçe babası ile de arası açılmıştır.  

Misafir Dizisi Giray karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Ozan Dolunay Başkent Ankara'da 17 Ocak 1991 yılında dünyaya gelmiştir. Kova burcu olan oyuncu  1,80 metre boyundadır. Eğitimlerini Makine Mühendisliği üzerine Koç Üniversitesinde yaparken diğer yandan oyunculuk eğitimleri almıştır. 

Şimdilerde Misafir Giray rolü ile ekranlara gelen Ozan Dolunay dizi kariyerine 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizi ile başlamıştır.  Son olarak İyi Günde Kötü Günde isimli dizide Sarp rolü ile yer alan oyuncunun rol aldığı diğer projeler ise şunlardır. 

2021 - Misafir 

2020 - İyi Günde Kötü Günde 

2019 – Zalim İstanbul 

2018 – Darısı Başımıza 

2017 – Lise Devriyesi 

2016 – Yüksek Sosyete

2016 – Oyunbozan 

2015 – Tatlı Küçük Yalancılar 

Misafir Dizisi Giray hakkında bilgiler verdiğimiz yazımızın burada sonuna geldik. Misafir Dizisi Betül hakkında detaylar için bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski