Sana Söz Dizisi Avukat Erdem Kimdir?

Sana Söz Dizisi Avukat Erdem Kimdir?
Sana Söz Dizisi Avukat Erdem 

Sana Söz Dizisi Avukat Erdem karakterini canlandıran Serkan Altunorak hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

İlk bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek olan ve Star Tv de yayınlanacak olan Sana Söz Dizisi oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler belli oldu. 

Sana Söz Erdem Kimdir? 

Dizide Erdem karakteri Elif Karaca'nın avukat olan eşidir. Oldukça başarılı bir avukat olan  Erdem eşi Elif'den sır saklamayan birisidir. Dizide rol alan Duru ve Umut'un babasıdır. Eşinin televizyoncu olmasından dolayı onun geri planında kalmıştır. Elif'in karşısında durarak aldığı bir dava sonucu ailesi ile arası açılacaktır. Aldığı bu dava ile hırs ve güç ile tanışınca hayatı değişmeye başlar.

 Avukat Erdem karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı  Serkan Altunorak Başkent Ankara'da 24 Aralık 1976 yılında dünyaya gelmiştir. Eğitimlerini tiyatro üzerine  Hacettepe Üniversitesinde ve Güzel Sanatlar alanında Mimar Sinan Üniversitesinde tamamlamıştır.  

Şimdilerde Sana Söz Dizisi erdem karakteri ile ekranlara gelen oyuncu dizi kariyerine Ayrılsakta Beraberiz isimli dizi ile başlamıştır. Muhteşem Yüzyıl, Aşkın Kanunu gibi dizilerde rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı diğer dizler ise şunlardır. 


1999 Ayrılsak da Beraberiz Unisex Bekir
2005 Karım ve Annem Orkun
2006 İmkansız Aşk Cem
2007 Kara Duvak Merdan
2008 Sınıf Umut
2009-2010 Melekler Korusun Erkan
2011 Bir Günah Gibi Suat
2013 Şüphe Tarık
2012-2014 Muhteşem Yüzyıl Taşlıcalı Yahya
2017-2018 Aşkın Kanunu Vedat
2015 Evli ve Öfkeli Tarık Sönmez
2016-2017 Cesur ve Güzel Bülent Aydınbaş
2021- Sana Söz

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski