Sana Söz Dizisi Polis Nazlı Kimdir

Sana Söz Dizisi Polis Nazlı Kimdir
Sana Söz  Polis Nazlı 

Sana Söz Dizisi Polis Nazlı rolünü canlandıran Hivda Zizan hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. Star ekranlarında ilk bölümü ile 2 Kasım Salı akşamı izleyenler ile buluşacak olan Sana Söz Dizisi geniş oyuncu kadrosu ile ekranlara geliyor. 

Bir önceki Yazımızda Sana Söz Dizisi Avukat erdem hakkında bilgiler vermiştik. Bu yazımızda sizlere tanıtacağımız oyuncunu ise dizide Polis Naz rolünü canlandıran Hivda Zizan olacak. 

Sana Söz Dizisi Nazlı Kimdir?

Dizide Nazlı Cinayet Bür Amirliğinde görev yapan polislerden birisidir. Büroda görev yapan Ömer'in en yakın ve güvendiği polislerdendir. Ömer amir ile ast üst ilişkisi dışında abi kardeş ilişkileri vardır. Polis Nazlı Amiri Ömer'i kendisine idol olarak görmekte ve onun yolundan ilerlemek istemektedir. Oldukça güler yüzlü çalışkan birisidir. 

Sana Söz Dizisi Polis Nazlı karakterini canlandıran Hivda Zizan Alp, İstanbul ilinde 9 Kasım 1993 tarihinde dünyaya gelmiştir. Şimdilerde 27 yaşın içindedir. Eğitimlerini önce Mimar Sinan Üniversitesinde müzik üzerine daha sonra ise Tiyatro üzerine Haliç Üniversitesinde tamamlamıştır. Hivda Zizan Alp Akrep Burcu olup  1.63 metre boyunda ve  50 kilo ağırlığındadır. 

Şimdilerde Sana Söz Dizisinde Nazlı rolü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Hiyda Ziran Alp dizi kariyerine Kaçak isimli dizi ile 2013 yılında başlamıştır. 2014 yılında Afire karakteri ile Yeşil Deniz isimli dizide rol almıştır. Fi ve Sefirin Kızı Dizilerinde rol alan oyuncunun yer aldığı projeler ise şunlardır. 

2019 – Sefirin Kızı (Elvan) (TV Dizisi)

2017 – Fi (Ada) (TV Dizisi)

2015 – Mordkommision İstanbul (TV Dizisi)

2014 – Yeşil Deniz (Arife) (TV Dizisi)

2013 – Kaçak (TV Dizisi)

Sana Söz Dizisi Nazlı hakkında derlediğimiz bilgilerin burada sonuna geldik. Sana Söz Nazlı'nın dizide giydiği kıyafetler ve elbiselerin marka model ve fiyatları ile ilgili merak ettiklerinizi yorum alanından bildirebilirsiniz. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski