Sana Söz Dizisi Rıza'nın Oğlu Bora Kimdir?

Sana Söz Dizisi Rıza'nın Oğlu Bora Kimdir?
Sana Söz Dizisi Bora 

Sana Söz Dizisi Bora rolünü canlandıran Ali Önsöz hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Star ekranlarında bu akşam saat:20:00 de yayınlanacak olan Sana Söz Dizisinde rol alan oyuncular izleyenler tarafından oldukça merak edilmektedir. Sana Söz Dizisi Duru'nun Aşık olacağı Bora karakteri de bu karakterlerden birisidir. 

Sana Söz Dizisi Bora Kimdir ? 

Sana Söz Dizisi Bora karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı  Ali Önsöz'dür.  Kamera karşısına ilk olarak 2018 yılında çıkmıştır. Kaç Kere Öldün? isimli şarkının video klibinde rol almıştır. @babanaaber kullanıcı adı ile instagram adresi bulunmaktadır. 

Dizide Bora karakteri Rıza’nın oğludur. Zengin büyüyen Bora şımarık ve yalnız büyümüş birisidir. Dizide  Elif Karaca’nın programında işlenen  Ayşe vakasının şüphelisi olan Bora Duru’nun aşkıdır.  Babasına karşı oldukça hırslı birisidir.

Sana Söz Bora hakkında bilgiler verdiğimiz yazımızın sonuna gelmeden önce Bora'nın giydiği kıyafetler ve ayakkabıların marka model ve fiyatlarını bu bölümde bulabilirsiniz. 

Sana Söz, yüksek temposu ve sürükleyici hikayesiyle Salı günleri izleyici ile buluşacak. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın başrollerini paylaştığı Sana Söz dizisinde; herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi seyirci ile buluşacak.

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın kaleme alıyor. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski