Sana Söz Dizisi Elif'in Kızı Duru Kimdir

Sana Söz  Duru Kimdir
Sana Söz Dizisi Elif'in Kızı Duru 

Sana Söz Dizisi Elif'in kızı Duru rolü ile ekranlara gelecek olan  Aslıhan Kapanşahin hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Star Tv ekranlarında bir kaç saat sonra ekranlara gelecek olan yeni sezon yeni dizilerinden olan Sana Söz Dizisi oyuncu kadrosu oldukça geniş. Bir çok ünlü ve başarılı oyuncunun rol aldığı dizide  Aslıhan Kapanşahin  Elif Karaca ve Avukat Erdem'in kızı Duru olarak dizide yer alacak. 

Sana Söz Dizisi Duru Kimdir? 

Duru karakteri Televizyoncu Elif ve Avukat Erdem’in kızlarıdır. Umut ile ikiz olan Duru güler yüzlü sevecen ve uysal bir genç kızıdır. Küçük yaşlarda yaşadığı talihsiz bir kaza sonuna engelli kalmış ve halen tedavisi de devam etmektedir. Bu talihsiz olay onu hayattan koparmamış aksine daha güçlü bir karakter yapmıştır. Cinayet şüphelisi Bora karakterine aşık olması ile hayatı adeta değişecektir. 

Sana Söz Dizisi Duru karakterini canlandıran Aslıhan Kapanşahin İstanbul ilinde 2 Kasım 2000 yılında düyaya gelmiştir. Akrep Burcu olan oyuncu 1,60 metre boyunda ve 50 kilo ağırlığındadır. Tiyatro üzerine eğitimlerini Pera Güzel Sanatlar Lisesinde tamamlamıştır. Kamera karşısına ilk olarak henüz 11 yaşında iken ‘Küçük Melek' isimli dizi ile geçmiştir. Karışık Kaset ve Aşk Ağlatır isimli sinema filmlerinde oynamıştır. Son olarak Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinde Mine karakterini canlandıran Aslıhan Kapanşahin'in rol aldığı dizi ve filmler ise şunlardır. 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Mine Mollaoğlu, 2019)

Ufak Tefek Cinayetler  (N,ilay, 2018)

7 Yüz (Elif, 2017)

Yeter (2016)

Paramparça (2015)

Not Defteri (2014)

Göl Zamanı(2014)

Güneşi Gördüm (2009)

Farklı Boyut (2011)

Küçük Melek (2011)

Karışık Kaset (2014)

Aşk Ağlatır (2013)

Sana Söz Dizisi Duru karakterinin son bölümde giydiği elbise ve kıyafetler ile takıları aksesuarları ayakkabı ve çantalarının marka model ve fiyatları hakkında sorularınızı yorum 👇alanında sorabilirsiniz. Sana Söz Dizisi Polis Nazlı hakkında detaylar burada....

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski