Üç Kuruş Dizisinde Çalan Şarkılar ve Dizi Müzikleri

Üç Kuruş Dizisi Müzikleri


Üç Kuruş Dizisinde Çalan Şarkılar ve Dizi Müzikleri dizinin oyuncu kadrosu kadar merak edilen konular arasında yereni aldı. ay yapım imzası ile ekranlara gelmeye hazırlanan üç kuruş dizisinde rol alacak oyuncular henüz daha netleşmeden dizinin müziklerini kimin yapacağı Üç Kuruş Dizisinde çalan şarkıların neler olacağı araştırılıyor.

Üç Kuruş Dizisi Kartal'ın kardeşi ile Efe Komiserin Barda birlikte içki içerken dinledikleri şarkının adı Serzenişte ve şarkıyı seslendiren ise Vega'dır. 

Üç Kuruş Dizisi 8 Kasım 2. Bölümde Seri Katil İrfan'ın Seslendirdiği Gücenme Ey Sofu Baba Türküsünü Aşık Mahsuni Şerif seslendirmektedir. 



Üç Kuruş Dizisi 1. Bölüm Çalan Neşet Ertaş Türküsünün Adı Yolcu isimi Türküdür. Üç Kuruş Dizisi İrfan'ın Cinayet işlerken arabasında çalan Türkü ve yine İrfan'ın seslendirdiği türküdür.



Para Bizde Şöhret Bizde Şarkısı Üç Kuruş dizisi Jenerik Dizi Müziğidir




Bu yazımızda sizlere Üç Kuruş dizisinde çalan şarkılar ve dizi müzikleri ile Üç Kuruş Dizisi Jenerik Dizi müzikleri hakkında bilgiler vereceğiz.

Ay Yapım imzası taşıyan yeni dizi Üç Kuruş dizisinin fenomen dizi Çukur'un yerine hafta içi Pazartesi günleri ekranlara geleceğini tahmin ediyoruz. Dizinin başlama tarihi henüz belli olmasa da yeni sezon dizilerinin Eylül ortalarında başladığını düşünürsek Üç Kuruş dizisini de eylül ortalarında ekranlarda olmasını bekliyoruz.

Üç Kuruş Dizisinde bakalım geçtiğimiz sezonlarda ekranlara gelen Çukur dizisinde ki gibi rap şarkılar ve Cem Adrian şarkılarına yer verilecek mi hep birlikte izleyeceğiz. Dizinin tanıtım fragmanları ile birlikte dizinin bölümlerinde çalan şarkılar hakkında detayları bu bölümde bulabilirsiniz.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski