Apple İPhone 14 de Parmak izini geri mi getirecek?

 

Apple iPhone 14

Apple, iPhone 14'te parmak izi tarayıcısını geri getirecek ve patlamaları küçük bir yuvarlak yaka ile değiştirecek.


 Söylentilere göre Apple, parmak izi tanıma özelliğini Pro iPhone'a geri getirmeyi planlıyor.  Ayrıca, bu olursa, tarayıcı büyük olasılıkla ekranın altında olacaktır.


 Bu, bu tür varsayımların ilk örneği değil.  iPhone 13 ortaya çıkmadan önce bile, ona bir parmak izi sensörünün eklenebileceğine dair haberler vardı.

 

 Apple, iPhone X serisinden beri Face ID kullanıyor.  Yüzle kilit açma, akıllı telefon üreticileri için olağan hale gelse de, birçok Android üreticisi hem yüzle kilit açma hem de parmak iziyle kilit açmayı birleştirmeyi tercih ediyor.  Toplu kullanıcı için daha uygun olduğu için.

 

 Apple kullanıcıları için Face ID'nin belirli güvenlik riskleri vardır, bu nedenle bu konuda çok sayıda şikayet vardır.  Pandemi sırasında çoğu durumda maske takma zorunluluğu getirilmesi durumu daha da kötüleştiriyor.  Face ID özelliği elbette maske ile çalışmayacak.  Koronavirüs yakın zamanda ortadan kaybolacak gibi görünmediğinden, Apple'ın doğaçlama yapması gerekiyor.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski