Honor Magic6 Lite, Avrupa'da satışa sunuldu

 

Honor Magic6 Lite, Avrupa'da satışa sunuldu

Honor, geçtiğimiz yıl Çin'de tanıttığı Magic6 serisinin en uygun fiyatlı modeli olan Magic6 Lite'ı, nihayet Avrupa'da da satışa sundu.

Magic6 Lite, 6.67 inç boyutunda ve Full HD+ (2340 x 1080 piksel) çözünürlüğünde AMOLED bir ekrana sahip. Ekran, 120 Hz yenileme hızı ve 300 Hz dokunmatik örnekleme hızı ile desteklenmektedir.

Cihaz, Qualcomm'un en yeni orta sınıf işlemcisi olan Snapdragon 7 Gen 1'den güç alıyor. İşlemci, 8 GB RAM ve 256 GB depolama ile eşleştirilmiştir.

Magic6 Lite'ın kamera özellikleri de oldukça iddialı. Arka tarafta, 50 Megapiksel ana kamera, 20 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel makro kamera yer alıyor. Ön tarafta ise 16 Megapiksel selfie kamerası bulunuyor.

Cihaz, 4.500 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip ve 66W hızlı şarj desteği sunuyor. Magic6 Lite, kutudan Android 12 tabanlı Magic UI 6.0 arayüzü ile çıkıyor.


Fiyat

Honor Magic6 Lite, Avrupa'da 599 Euro fiyat etiketi ile satışa sunuldu.


Yorum

Honor Magic6 Lite, fiyatına göre oldukça iddialı bir akıllı telefon. Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisi, 120 Hz AMOLED ekran, üçlü kamera sistemi ve 66W hızlı şarj gibi özellikler, bu fiyat segmentinde oldukça nadir bulunuyor.

Tabii ki, Magic6 Lite'ın bazı eksiklikleri de var. Örneğin, cihazın suya ve toza dayanıklılığı yok. Ayrıca, cihazın kutusundan kulaklık ve adaptör çıkmıyor.

Ancak, bu eksiklikler göz ardı edilirse, Honor Magic6 Lite, fiyatına göre oldukça iyi bir seçenek. Bu fiyat segmentinde, bu kadar iyi özelliklere sahip başka bir akıllı telefon bulmak zor.


Sonuç

Honor Magic6 Lite, özellikle fiyatına göre oldukça iddialı bir akıllı telefon. Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisi, 120 Hz AMOLED ekran, üçlü kamera sistemi ve 66W hızlı şarj gibi özellikler, bu fiyat segmentinde oldukça nadir bulunuyor. Elbette, cihazın bazı eksiklikleri de var, ancak bu eksiklikler göz ardı edilirse, Honor Magic6 Lite, fiyatına göre oldukça iyi bir seçenek.


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski