Apple 3 Yeni Model Duyurusunu Yaptı

Apple 3 Yeni Model Duyurusunu Yaptı


Teknoloji devi Apple yepyeni bir bomba haberle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.  Ürettiği akıllı cihazlar ile adından laf ettiren Apple yepyeni iPhone modelleriyle geliyor. Alınan bilgilere nazaran Apple 3 adet yeni iPhone modeli ile karşımıza çıkacak. meydana getirilen bu Apple Sürpriz hamle sonrasını yeni model iPhone’lar nasıl olacak tüm detayları haberimizin muhteviyatında bulabilirsiniz.

2018 senesinde fırtına şeklinde esmek isteyen Apple bu yılda da boş durmayacak ve 3 yeni model ile karşımıza çıkacak.  Bu modeller iPhone X2 Plus, iPhone X 2 ve Face ID’li LCD iPhone Apple bu 3 modeli de 2018 yılında satışa sunacak ve bu cihazlardan iki tanesini 5.8 inç olacağı söyleniyor. ötekini ise 6.1 inç (iPhone X Plus) OLED ekran kullanacağını belirtiliyor. 2018 senesinde piyasaya çıkacak iPhone modellerinin hepsini de Truedepth Kamera sistemi yer alacak. yapılan araştırmalara gore 2018 yılında çıkacak yeni  iPhone modelleri Iphone X’den daha ufak olacak.

700 DOLAR OLACAK

6.1 inç efsunklüğünde olacak iPhone modeli ABD’da 700 Dolar civarında bir fiyata satılacak.  Bu telefonların hemen hemen ülkemizde satılıp  satılmayacağı net değil eğer ülkemize gelir ise 2000 veya 2500 TL içinde bir rakam olacağı düşünülmektedir. 3 telefonda da çelik yerine Iphone 8 de olduğu şeklinde alüminyum malzeme kullanan Apple 2018 senesinde piyasaya çıkacak bu 3 telefon ile de ciddi bir kazanç elde edecek.

eğer tahminlerimiz doğru çıkar ise 2018 yılında tek bir telefondan 100 milyon tane satışa ulaşılacak.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski