Apple AirPods Studio 'yu bu Hafta Piyasaya Sürecek mi?

Apple AirPods Studio bu hafta duyurması beklenen potansiyel yeni bir donanımı hepimiz merak ediyoruz. Güvenilir bilgi sızıntısı @ L0vetodream, bu yıl yeni bir Apple TV beklemediğini açıkça belirtirken, AppleTrack bugün Apple'ın AirPods Studio'nun yakın bir lansmanını planladığını söyledi.


Birden fazla AppleTrack kaynağına göre, Apple’ın sık sık söylendiği gibi "AirPods Studio" kulak üstü kulaklıkları resmi olarak duyurulmaya hazır ve bunlar şirketin bu hafta tanıtacağı varsayılan gizemli donanım olabilir.

Apple AirPods Studio hakkındaki söylentiler uzun zamandır ortalıkta dolaşıyor ve raporlar tartışmalı. Bazıları 2020 için AirPods Studio'yu beklerken, diğerleri ürünün 2021'e ertelendiğini iddia etti.

AppleTrack'in söylentileri ve sızıntıları paylaştığına dair bir kaydı yoktur, bu nedenle bugünün raporuna biraz şüpheyle yaklaşılmalıdır. Bununla birlikte, Bloomberg’den Mark Gurman’ın bugün Twitter’da "Apple hala yüksek kaliteli, gürültü önleyici kulak üstü kulaklıklarını duyurmayı planladığı" bir makalesini paylaştığını belirtmekte fayda var.

 

9to5Mac, bu yılın başlarında AirPods Studio'nun müziği otomatik olarak duraklatmak için kulak algılamaya ve gelişmiş ekolayzır ayarlarına sahip olacağını, diğer raporların ise spor ve premium sürümlerde mevcut olacağını öne sürdüğünü öğrendi. Ayrıca iOS 14.3 beta'nın, Apple AirPods Studio'nun sızdırdığı iddia edilen görüntüye benzeyen yeni bir simgeyi gizlediğini de ortaya çıkardık.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski