Apple Watch Series 7 Böyle mi olacak?

Apple Watch Series 7 2018 iPad Pro'nun ardından Apple, birinci nesil iPad ve iPhone 5 gibi klasik ürünlerine benzeyen düz kenarlı tüm yeni iPhone 12 modellerini tanıttı. Peki ya Apple Watch? Apple'ın yakın zamanda akıllı saatini yeniden tasarlayacağına dair hiçbir kanıt olmasa da tasarımcı Wilson Nicklaus, düz kenarlı yeni bir Apple Watch hayal eden bir konsept yaptı.

Nicklaus, en son iPhone ve iPad modelleri gibi düz kenarlı bir Apple Watch Series 7 'nin nasıl görüneceğini gösteren bazı render görüntüleri oluşturdu. Konsept, yalnızca metal kasasına odaklanarak Apple Watch ekranında veya en boy oranında herhangi bir değişiklik öngörmüyor.

Apple Watch'un paslanmaz çelik versiyonunu gösteren görsellerden yola çıkarak düz kenarlı yeni tasarım, cam ve paslanmaz çelikten üretilen iPhone 12 Pro tasarımına son derece benziyor. Bu nedenle, bu yeni Apple Watch'un normal bir iPhone 12'ye benzeyen alüminyum bir versiyonunu hayal edebiliriz.

Apple, ürünlerini tutarlı bir tasarımla ürettiği için, şirketin gelecekte bu konsept gibi bir Apple Watch'u gerçekten tanıtması şaşırtıcı olmayacak. İPad Pro, iPad Air ve iPhone 12 bazı tasarım ayrıntılarını birbirleriyle paylaşıyor - Pro Display XDR ve MacBook Pro'dan bahsetmeye gerek yok.


Konseptte gösterilen Apple Watch bana havalı görünse de düz kenarlı bir saat takmanın mevcut bir Apple Watch modelinden daha rahatsız olup olmayacağını merak etmeme neden oluyor. Bu fikir hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde bize bildirin.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski