Yeni Apple TV Aralık ayında güncellenecek mi?

Yeni Apple TV Aralık ayında Güncellenecek mi:  ve Aralık sürprizleri için daha fazla diziye mi ihtiyacınız var? L0vetodream tweet'i aslında yeni bir Apple TV'nin geleceğini iddia eden başka bir hesabı reddeden bir alt tweet… orijinal hikaye aşağıda.

Son zamanlarda Apple'ın 8 Aralık Salı günü duyurulmamış bir ürün çıkaracağına dair söylentiler dolaşıyor ve altıncı nesil Apple TV"nin bu kadar sürpriz olabileceğine dair çok iyi bir sinyal var. Donanım sürümü, bu ay da piyasaya sürülen yeni abonelik egzersiz programı Apple Fitness + 'ın piyasaya sürülmesiyle zamanlanabilir.

Kriptografi ustası ve son derece spesifik Apple sızıntıları @ L0vetodream Salı günü tweet attı, Apple TV 4K için uzun süredir söylentiler olan güncellemeye atıfta bulunarak, "Cook'un kendisi Apple'ın bu yıl yeni bir Apple TV yayınlayacağını bilmiyordu". Beşinci nesil Apple TV" donanımı, 4K video çıkışını etkinleştiren ilk donanımdı, ancak A10X Fusion, Apple Arcade ve A12X ve A14 işlemci çağında bir yayın kutusu için en uygun seçenek değil.

Teaser tweet'i, kendi başına potansiyel Apple TV donanımı müşterileri için yeterince anlayışlı olacaktır. Birkaç hafta önce aynı hesaptan "Noel sürprizi" tweetinin daha net bir resmini çiziyor.

 

Apple'ın destek ekibine 8 Aralık'ta yeni bir ürün sürümüne hazırlanmalarını söylediği raporla eşleştirin ve elimizde yeni bir Apple TV olabilir.

Apple'ın ayrıca iOS 14.3, tvOS 14.3 ve daha fazla yazılım güncellemesini her gün yayınlaması bekleniyor. Yıl sonundan önce vaat edilen Apple Fitness + ile yeni bir Apple TV donanım kutusu piyasaya sürmek, yoğun bir Apple ürün çıkış yılının harika bir sonu olacaktır.

Sonraki soru: Yeniden tasarlanmış bir Apple TV Siri uzaktan kumandası beklemeli miyiz?

Apple, 2015 yılında dördüncü nesil Apple TV ile dokunmatik yüzey ve ses tabanlı Siri uzaktan kumandayı tanıttı. 2017'de mevcut Apple TV 4K donanımı piyasaya sürüldüğünde, bir düğme ile ilgili yeni bir lastik halka eklenmesiyle ilgili mikroskobik bir revizyon yapıldı.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski