İPhone 11 ücretsiz ekran değiştirmek için uygun mu?

İPhone 11 ücretsiz ekran değiştirmek için uygun mu? Apple'a göre, "iPhone 11 ekranlarının küçük bir yüzdesi, ekran modülüyle ilgili bir sorun nedeniyle dokunmaya yanıt vermeyebilir."

Apple, etkilenen kullanıcılar için ücretsiz bir iPhone 11 ekran değiştirme programı başlattı.
Etkilenen iPhone 11 modelleri Kasım 2019 ile Mayıs 2020 arasında üretildi.


İPhone'larımızda karşılaştığımız hataların ve sorunların çoğu bir yazılım güncellemesiyle düzeltilebilir,


ancak arada bir daha sert önlemler gerektiren bir sorun ortaya çıkıyor. Apple, "ekran modülüyle ilgili bir sorun nedeniyle dokunmaya yanıt vermeyi durduran" iPhone 11 modelleri için bir ekran değiştirme programı başlattığı için bu nadir sorunlardan biri ortaya çıkmış gibi görünüyor. Apple, etkilenen modellerin Kasım 2019 ile Mayıs 2020 arasında üretildiğini ve telefonunuzda sorun varsa Apple'ın web sitesinde bu sayfaya gitmeniz gerektiğini söylüyor.

 

İPhone 11 ücretsiz ekran değişimine uygun olup olmadığından emin değilseniz, yukarıdaki web sitesinde seri numarasını girmeniz yeterlidir; Apple bunu size bildirecektir. Seri numaranızı nasıl bulacağınızı bilmiyor musunuz? Çok kolay: iPhone'unuzu elinize alın ve Ayarlar Genel Hakkında'ya gidin. Ekranın tam ortasında olmalıdır. Seri numaranızı orijinal ambalajın yanı sıra orijinal makbuz veya faturada da bulabilirsiniz.

Uygun bir cihazınız olduğunu ve telefonunuzun dokunma girişlerine olması gerektiği gibi yanıt vermediğini belirledikten sonra Apple, ekran sorununu çözmek için üç yol sağlamıştır. İlk seçeneğiniz, bölgenizde bir Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı bulmak ve telefonunuzu servis için getirmektir.

Doğrudan kaynağa gitmeyi tercih ederseniz, bir Apple Store'a gidebilirsiniz, ancak devam eden koronavirüs pandemisi nedeniyle bazı konumlarda randevu almanız gerektiğini unutmayın. Bu rotaya gitmeyi planlıyorsanız, güvende olmak üzgünümden çok daha iyidir - önceden arayın ve bir randevu alın, böylece geri çevrilemezsiniz.

Son olarak, evinizden ayrılmayı tercih ediyorsanız (ve sizi kim suçlayabilir), çevrimiçi olarak Apple Destek ile iletişime geçebilir ve iPhone 11'inizin onarım için Apple Onarım Merkezi'ne postayla gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Apple, "Servisten önce iPhone'unuzu iCloud'a veya bilgisayarınıza yedekleyin" diye uyarıyor. "İPhone 11'inizde çatlak ekran gibi onarımın tamamlanmasını engelleyen herhangi bir hasar varsa, bu sorunun servisten önce çözülmesi gerekecektir. Bazı durumlarda, ek onarımla ilişkili bir maliyet olabilir. " Son olarak, Apple ayrıca, bu sorunun giderilmesi için zaten ödeme yaptıysanız, bu onarım için para iadesi alma konusunu görüşmek üzere iletişime geçin.

1 Yorumlar

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski