iPhone 12"nin en kötü hatası olabilir

iPhone 12 sahipleri, boştayken bile yeni telefonlarında hızlandırılmış pil tüketimini bildiriyor.
Apple Toplulukları forumundaki yüzlerce kullanıcı, iPhone 12 modellerindeki pillerin 5G'yi kapattıklarında veya Düşük Güç Modu'nu etkinleştirdiklerinde bile çok hızlı tükendiğini söylüyor.
Apple, sorunu henüz çözmedi, ancak bunun iOS'ta bir yazılım hatası olduğu görülüyor.

Hiçbir ürün lansmanı bir veya iki hata olmadan tamamlanmadı ve Apple Toplulukları forumundaki yüzlerce kullanıcıya göre, yeni iPhone 12 modellerinde pil ömrünü etkileyen ciddi bir hata yaşanıyor. 9to5Mac

tarafından fark edildiği gibi, forumdaki bir kullanıcı iPhone 12 Pro'nun pilinin 25 Ekim'de beklediğinden çok daha hızlı boşalmasıyla ilgili bir ileti dizisi başlattı. O zamandan bu yana geçen haftalarda, yüzlerce kişi bu şikayeti yineledi.

Master26A kullanıcısı, iPhone 12 Pro'nun hızlandırılmış pil tüketimiyle ilgili orijinal gönderisinde şunları söyledi:

 

Arızalı bir birimim olup olmadığını geri göndermem gerekip gerekmediğini veya burada daha geniş bir sorun olup olmadığını anlamaya çalışıyorum.

İPhone 12 Pro'nun iPhone 11 Pro'dan daha küçük bir bataryaya sahip olduğu ilan edildi, bu yüzden biraz daha az pil ömrüne sahip olmayı bekliyordum (11 Pro mükemmel olduğu için iyi).

Bununla birlikte, iPhone 12 Pro'nun, önceki iPhone 11 Pro'mdan çok daha hızlı olan% 4 oranında neredeyse hiç arka plan etkinliği olmadan boşta kaldığında boşaldığını ve dürüst olmak gerekirse, aslında hatırlayabildiğimden daha hızlı bir

boşta boşaltma olduğunu fark ediyorum yeni bir iPhone. İlk içgüdü, 5G ile ilgili bir şey olup olmadığını görmek için Mobil veriyi devre dışı bırakmaktı, ancak aslında bunu yapmaktan gerçek bir fark görmüyorum (bu, aldığımdan beri% 98 Wifi'da olduğum için mantıklı) .

Ne denersem deneyeyim, tuhaf bir şekilde hızlı gidiyor gibi görünüyor. [Kullanılamaz] düzeyde ya da dünyanın sonu olan herhangi bir şey için değil, ama sanırım bu biraz şüpheli. Pil raporunu kontrol ettim ve herhangi bir gerçek suçlu göstermiyor, sadece açık bir neden olmaksızın hızlı bir düşüş.

Boşta kalan pilini 12 veya 12 Pro ile paylaşabilen biri varsa çok sevinirim.


 

Hızlandırılmış pil tüketimi, özellikle yeni bir iPhone'a sahip olduğunuz ilk günlerde verilerinizi buluttan indirirken ve tüm yeni özellikleri ve işlevselliği kontrol etmek için daha fazla zaman harcarken

birçok nedenden dolayı gerçekleşebilir. Bununla birlikte, kullanıcının pilinin rölantideyken hızlandırılmış bir oranda boşalmaya devam etmesi anormaldi.

Bir mobil mühendis, bir iPhone 12 ve iPhone 11'deki pil seviyeleri arasındaki farkı gösteren bir tabloyu paylaşmak için iş parçacığının gönderilmesinden günler sonra şarkı söyledi.

İPhone 12'nin eğrisi Düşük Güç Modu etkinleştirildiğinde bile hızlı bir düşüş gösteriyor (sarı bölüm ). İPhone 11’in eğrisi çok daha tipik görünüyor:

 

İleti dizisindeki birden fazla kullanıcının önerdiği gibi, bunun Apple'ın henüz ele alması gereken bir iOS hatası olması muhtemeldir. Bir kullanıcı, sorun hakkında Apple Destek ile konuştuğunu

iPhone-12-vs-iPhone-11-Batarya

ve tanılamayı çalıştırdıktan sonra donanımda yanlış bir şey bulamadıklarını söyledi. iOS 14.3 şu anda beta test ediliyor - belki bir düzeltme içerecektir.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski