iPhone 6s Uçaktan Düştü ve herşeyi kaydetti

iPhone 6s Uçaktan Düştü ve herşeyi kaydetti Geçtiğimiz birkaç yıl içinde iPhone Birinci sınıf bir ürün olarak şekillendi. Minimalist tasarımına rağmen birinci sınıf bir görünümü ve hissi var. Bununla birlikte, iPhone'lar sağlamlıkları ile tam olarak bilinmemektedir. Brezilyalı bir film yapımcısı iPhone 6s 'larını 300 metreden düşürdü ve şaşırtıcı bir şekilde hikayeyi anlatmak için yaşadı.

Brezilyalı film yapımcısı Ernesto Galiotto, iPhone 6s 'sını 300 metre yükseklikten bir uçaktan düşürdü. Ertesi gün iPhone 6'sının düşüşten sağ çıktığını görünce şaşırdı. Sadece cihazın geri kalanı sağlamken ekran koruyucusuna zarar vermesi değil.

Yapımcı video çekerken iPhone 6 uçaktan düştü. İlginç bir şekilde, cihaz sonbaharda video kaydetmeye devam etti. Bununla birlikte, video net değil ve iPhone yere çarpana kadar çoğunlukla bulanık. Daha önce, iPhone bir uçaktan düşmüştü. Ayrıca göl yataklarına batmış günlerden de kurtulmuştur.

Onu kurtaracağıma inancım vardı. 'Suya düşmezse bulacağız' diye düşündüm. Birkaç metre bir insanı vurabilirdim - ve o yükseklikte uçuyordum, 2,000 fit, bir trajedi olacaktı, hayal edebiliyor musunuz? Ama bu bir trajedi değildi, pek çok duygusu vardı.

Yapımcı Uygulamamı Bul'un yardımını aldı ve iPhone 6'ların hala çalıştığını gördü. İPhone bir video kaydederken kaydı ve düştü. Koruma söz konusu olduğunda, cihaz sahibi iPhone'unda bir ekran koruyucu ve normal silikon kılıf kullanıyordu.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski