AirPods Pro Lite 2021"in ortasında piyasaya sürülecek

AirPods Pro Lite 2021"in ortasında piyasaya sürülecek Kore kaynaklı yeni bir rapor, Apple'ın AirPods Pro'nun 'Lite' sürümünü 2021'in ilk yarısında piyasaya süreceğini iddia ediyor.

AirPods Pro Lite, Aktif Gürültü Önleme özelliğini kaçıracak ancak mevcut AirPods Pro ile aynı tasarıma sahip olacak. AirPods Pro "Lite", 249 $ AirPods Pro'dan yaklaşık% 20 daha düşük fiyatlandırılacak. Bu, "Lite" AirPods Pro'nun yaklaşık 199 $ 'lık bir fiyat etiketi taşımasının mümkün olduğu anlamına gelir. Yeni AirPod'ların içindeki H1 yongası için SiP, mevcut AirPods Pro'da kullanılan fare şeklindeki SiP'ye kıyasla üretilmelerini kolaylaştıran basit bir kare şekle sahip olacak.

Raporda ayrıca, Apple'ın başlangıçta AirPods Pro Lite'ı bu yıl Ekim ayında piyasaya sürmeyi planladığını, ancak AirPods Pro'nun beklenenden daha iyi satış yaptığı için bu planı iptal ettiğini iddia ediyor.

Apple, Airpods Pro kablosuz kulaklıklarının Lite sürümünü piyasaya sürecek


Apple'ın üçüncü nesli piyasaya sürdüğüne dair söylentiler var. Önümüzdeki yıl mevcut AirPods Pro'ya benzer bir tasarım diline sahip AirPods. The Elec'in bu raporunun yaklaşan AirPod'ların kendisinden bahsediyor olması muhtemeldir. Apple'ın yaklaşan AirPod'ların fiyatını yenilemeyle artırıp artırmadığını görmek ilginç olurdu. Bir fiyat artışı, Apple'ın mevcut AirPod'ları yeni modelle birlikte daha düşük bir fiyat etiketiyle satışta tutmasına izin verebilir.

Yeni tasarımın yanı sıra üçüncü nesil. AirPod'ların daha uzun pil ömrü ve daha iyi uyum sağlaması bekleniyor.

 

Apple'ın AirPods Pro benzeri tasarıma sahip üçüncü nesil AirPod'ları ve AirPods Pro Lite'ı piyasaya sürmesi pek mantıklı değil. AirPods serisini bir karmaşa haline getirirdi. Bunun yerine, üçüncü nesil AirPod'lar, mevcut AirPod'ların üzerinde bir çentik oturabilir ve böylece onlarla birlikte var olabilir.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski