Apple Music, "3D kayıpsız" ses akışı söylentilerine göre özel bir duyuru yapıyor

Apple Music

 

Apple Music, Müzik uygulamasındaki ana Göz At sekmesinde çok yakında özel bir duyuru yayınlamaya başladı.


Teaser, Apple'ın müzik abonelik hizmeti için yeni bir kayıpsız ses katmanını duyuracağı söylendiğinde, belki de Spatial Audio ile geliştirilmiş 3D müzikle geliyor.



 

Apple'ın, muhtemelen 18 Mayıs'ta yeni AirPod'larla birlikte yeni bir hi-fi müzik kademesi başlatmayı planladığına dair söylentileri zaten duyduk.


Apple Music'in beta Android sürümü, 24-bit / 48kHz ve 24-bit / 192kHz kayıpsız müzik akışı için uygulama hazırlığı desteğiyle, haberlerde biraz çığır açtı. Dolby Audio'ya yapılan referanslar, erken iOS 14.6 betalarında da görüldü.


HiFi katmanları artık Deezer ve Tidal gibi diğer müzik akışı hizmetlerinin oldukça popüler özellikleridir. Spotify ayrıca daha yüksek kaliteli bir katman başlatmaya hazırlanıyor. Tipik olarak, bu üçüncü taraf hizmetleri, kayıpsız planı daha pahalı bir premium seçenek olarak sunar. Bununla birlikte, bir rapor, Apple Music'in HiFi hizmetini ek ücret ödemeden sunacağını belirtti.

Apple Music


Apple Music'teki teaser'a tıklamak, Apple Music logosunu içeren kısa bir animasyon oynatır. Apple, yeni girişimleri ne zaman açıklayacağını henüz resmi olarak söylemedi. Söylentilere göre, Salı günü resmi bir açılış beklemeliyiz.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski