Coinbase Card sayesinde artık kripto para kullanarak Apple Pay ile alışveriş yapabilirsiniz

 Coinbase Card sayesinde artık kripto para kullanarak Apple Pay ile alışveriş yapabilirsiniz Bu haftadan itibaren Coinbase, kripto paranızı gerçek para birimi gibi harcamanızı her zamankinden daha kolay hale getiriyor. Coinbase kartınız varsa, Apple Pay temassız işlemleri kullanarak perakende mağazalardan ürün satın alabileceksiniz.

coinnbase-apple-pay


Coinbase Kartı, kripto cüzdan bakiyenizden otomatik olarak çekilen bir banka kripto kartı gibi davranır. Zaten bir Coinbase Kartınız varsa, kartı uygulama aracılığıyla Apple Cüzdanınıza ekleyebilirsiniz. Ancak, kartla ilgilenen çoğu kişi şu anda bekleme listesinde…

Coinbase, bekleme listesi üzerinde çalıştığını ve şimdi ilgilenen kullanıcılara bir karta gerçekten kaydolmaları için davetler gönderdiğini söylüyor. Kaydolduktan sonra, Coinbase postayla size fiziksel bir Visa banka kartı gönderecek… veya anında Apple Pay aracılığıyla Coinbase Card'ı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Fiziksel kartınız varsa, iPhone'unuzda veya Watch'ınızda Apple Pay'i diğer herhangi bir fiziksel banka kredisi ve banka kartı gibi ayarlayabilirsiniz. Kartınız yoksa, onaylandıktan sonra sanal kartı Coinbase uygulaması aracılığıyla Apple Cüzdanınıza ekleyebilirsiniz.

Coinbase kartıyla bir satın alma yaptığınızda, işlemi tamamlamak için Coinbase hesabınızda tutulan herhangi bir kripto para birimi otomatik olarak ABD dolarına dönüştürülür. Bu, standart Coinbase'in standart dönüştürme ücretlerini gerektirir.

Kripto paranızı bu şekilde mi harcayacaksınız yoksa bir yatırım varlığı gibi mi tutacaksınız, bu karar size kalmış.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski