iOS 14.7 beta 2'ye güncelledikten sonra "SIM Arızası" bildiren iPhone kullanıcıları

 Apple bugün geliştiriciler için iOS 14.7 beta 2'yi yayınladı ve beta yazılımlarda hatalar ve diğer garip sorunlar oldukça yaygın olsa da, bazen cihazınızı neredeyse kullanılamaz hale getirebilirler. Bazı raporlara göre bugünün betası iPhone kullanıcıları için bir “SIM Arızası” hatasına neden oluyor gibi görünüyor.

iOS-14.7-bet-2-sim-arizasi

Twitter'da ve ayrıca 9to5Mac ile doğrudan paylaşılan diğer birkaç rapora dayanarak, iOS 14.7'nin ikinci beta sürümünde, güncellemeyi yükledikten hemen sonra bir "SIM Hatası" mesajıyla sonuçlanan yaygın bir hata var gibi görünüyor.

Hata mesajına ek olarak, kullanıcılar güncellemeden sonra iPhone'larında arama yapamaz veya alamaz veya hücresel verileri kullanamaz. En azından aldığımız raporlara göre bu hata, normal SIM yerine eSIM kullanan iPhone kullanıcılarını etkiliyor gibi görünüyor.

Hataya neyin neden olduğu bilinmiyor, ancak ne yazık ki bu sorun için bir geçici çözüm yok gibi görünüyor. Ana iPhone'unuzda iOS 14.7'nin ilk beta sürümünü çalıştırıyorsanız, Apple başka bir güncelleme yayınlayana kadar ikinci beta sürümünü atlamanızı öneririz.

iOS 14.7 beta 2'yi zaten indirdiyseniz ancak güncellemeyi henüz yüklemediyseniz, güncellemenin nasıl iptal edileceğine ilişkin bir adım adım aşağıda verilmiştir:

  • 1. Ayarlar uygulamasını açın
  • 2. Genel'e git
  • 3. iPhone Depolama'ya dokunun
  • 4. Listede iOS 14.7 beta 2'yi arayın ve üzerine dokunun.
  • 5. Güncellemeyi Sil'i seçin

  • iOS-14.7-beta-2

Ayrıca iOS 14.7 beta 2'ye güncelledikten sonra “SIM Arızası” hatasından da etkilendiniz mi? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.





Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski