iOS 14.7 beta 2 test kullanıcıları iPhone'da SIM sorunları bildiriyor

iOS-14.7-beta-2

 

Apple, iOS 14.7 beta 2'yi geliştiricilerin iPhone'larına ve iPad'lerde çalışan iPadOS 14.7 beta 2 eşdeğerine sundu. Bu, iOS 14.6'nın genel kullanıma sunulmasından sadece birkaç gün sonra ve iPhone üreticisinin iOS 15 ve iPadOS 15'i tanıtacağı WWDC 2021'den sadece birkaç gün önce. İlk iOS 15 betaları bundan kısa bir süre sonra çıkacak ve geliştiriciler ilkini alacak. tat — genel beta sürümü genellikle Temmuz'da gelir.

Diğer bir deyişle, iOS 14.7 beta 2'yi şu anda cihazlarınızda çalıştırmak için herhangi bir neden yok, çünkü daha heyecan verici iOS 15 beta sürümü hemen köşede. Yeni nesil iOS özelliklerinin geleceği yer burasıdır. Ancak, iPhone'larınıza zaten iOS 14.7 beta 2 yüklediyseniz ve telefonlarda beklenmeyen SIM sorunları fark etmeye başladıysanız, yalnızca siz olmadığınızı bilmelisiniz.

Bazı iOS 14.7 beta 2 test kullanıcıları, iPhone'larda görünen bir "SIM Arızası" hatasını 

detaylandırmak için sosyal medyaya gitti, 9to5Mac raporları. Hatalar, iOS 14.7 güncellemesi gibi küçük olanlar için bile, yeni iOS sürümleri için olağandışı değildir. Daha yakın zamanlarda, iOS 14.6 güncellemesi bazı iPhone'larda bazı pil sorunlarına neden oldu. Bununla birlikte, pil sorunları için kolay bir düzeltme olabilir.

Herhangi bir SIM sorunu, yalnızca iPhone'da değil, herhangi bir cihazda telefon görüşmeleri, cep telefonu üzerinden SMS ve kablosuz internet ile ilgili sorunlara yol açabilir. Görünüşe göre kullanıcılar, iOS 14.7 beta 2 çalıştıran iPhone'larda arama yapamayacaklarını, alamayacaklarını veya hücresel veri kullanamayacaklarını bildiriyorlar.

Blog, hatanın ağırlıklı olarak eSIM'i normal SIM'lerden daha etkin olan kullanıcıları etkilediğini söylüyor. eSIM, Apple'ın yakın zamanda tanıttığı ve telefonlarına çift SIM işlevi getiren sanal SIM işlevidir. 2018 veya sonrasında piyasaya sürülen iPhone'lar eSIM işlevselliğini destekler, ancak bu özellik isteğe bağlıdır. Aynı anda iki telefon numarası kullanması gerekmeyen kullanıcılar, orada olduğunu bile bilmiyor olabilir.

Sorunu kendi başınıza çözmenin bir yolu yok, bu nedenle Apple'ın hatayı düzeltmek için beta 3 sürümünü yayınlamasını beklemeniz gerekecek. iOS 14.7 beta 2'yi zaten yüklediyseniz, en son kararlı sürüm olan iOS 14.6'ya geri dönebilirsiniz.

Alternatif olarak, iPhone'a iOS 14.7 beta 2'yi yeni indirdiyseniz ancak yükleme işlemine devam etmediyseniz, bunu önleyebilirsiniz. Ayarlar uygulamasına gidin, Genel'e dokunun, iPhone Depolama'ya dokunun, listede iOS 14.7 beta 2'yi arayın ve silmek için üzerine dokunun. Bu şekilde, Apple SIM hatası hatası için bir düzeltme yayınladığında iOS 14.7 beta 3'e yükseltebileceksiniz.

Herkese açık beta sürümündeki iPhone kullanıcıları da şimdilik iOS 14.7'den kaçınmalıdır. Daha önce de söylediğim gibi, iOS 15, denenecek daha heyecan verici iOS betası olacak, ancak bu, geliştiriciler ve geliştirici hesaplarına erişimi olan herkes için Haziran ayının bir noktasında ve genel beta test kullanıcıları için Temmuz ayında gelecek.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski