iPhone 13 sızıntıları Apple bu yıl İPhone Ailesine üç yeni renk Ekleye Bilir

 iPhone 13 sızıntıları Apple bu yıl İPhone Ailesine üç yeni renk Ekleye Bilir Apple, son yıllarda, değişen iPhone renklerini denemeye daha istekli olduğunu neyse ki gösterdi. Şunu söylemekle yetinelim, sadece beyaz veya siyah iPhone modeli arasında seçim yapabileceğiniz günler, ne yazık ki bu noktada bir hatıradan başka bir şey değil.

iPhone 13 sızıntıları


Dahası, Apple bugünlerde her yıl yeni renk seçeneklerini denemeye hevesli görünüyor. En iyi örnek olarak, Apple'ın iPhone 11 Pro ile piyasaya sürdüğü Midnight Green iPhone modeli, iPhone 12 Pro'nun gelmesiyle birlikte Pasifik Mavisi bir model için hızla rafa kaldırıldı.

Bunun ışığında, Apple'ın iPhone 13 serisine ne tür renk seçenekleri sunduğunu göreceğimiz konusunda spekülasyon yapmak doğaldır. Ve henüz hiçbir şey kesin olarak belirlenmemiş olsa da, yakın tarihli bir söylenti, iPhone 13 ile Apple'ın bir Rose Pink rengi tanıtacağını iddia ediyor.

iPhone-13-Pro-Max-Rose-Pink-rengi

Özellikle, Rose Pink rengi, geçtiğimiz Nisan ayında tanıtılan mor iPhone 12 Apple ile renk paletinin aynı bölümünden geliyor gibi görünüyor. Bu arada, söylentilere göre Rose Pink iPhone modeli Eylül ayında piyasaya sürülmeyebilir ve yalnızca Aralık ayında mağazalara gelebilir.

Diğer iPhone 13 renklerine gelince, yepyeni bir turuncu renk tonuna sahip bir iPhone ile birlikte daha koyu bir Uzay Grisi seçeneğine işaret eden raporlar gördük. Turuncu Pro modellerinde olası görünmeyebilir, ancak kesinlikle daha garip şeyler oldu.

İlgili bir notta, Apple'ın iPhone 13 modellerinden ikisinin siyahın gölgesinde dokulu bir mat ile övüneceğini iddia eden söylentiler de gördük. Bu, yalnızca ayırt edici bir görünüm sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda cihazları daha kavrayıcı hale getirecektir.

EverythingApplePro bu yılın başlarında "Mat arka kısım rafine ediliyor" dedi. "Yani 2021 iPhone'larda, Max'in Pro modellerinden bahsettiğine eminim, biraz daha sıkı dokulu bir arkaya sahip olacaklar. Biraz daha rahat olacaklarını söylüyor ve Pixel serisindeki gibi yumuşak bir mat gibi olacağını varsayıyor.”

Yeni renk seçeneklerinin yanı sıra, iPhone 13'ün, doğası gereği Apple Watch'ta zaten mevcut olana benzer bir Her Zaman Açık Ekran içereceği bildiriliyor. Tahmin edilebileceği gibi, Her Zaman Açık Ekran, kullanıcılara yalnızca süreyi, kalan pil yüzdesini ve gelen bildirimleri göstereceği ölçüde sınırlı olacaktır.

Apple söylentileri konusunda sağlam bir geçmişe sahip olan Max Weinbach, birkaç ay önce şunları söyledi:

Her Zaman Açık Ekran, minimum düzeyde özelleştirilebilirliğe sahip olacaktır. Mevcut tasarım temelde tonlu bir kilit ekranına benziyor. Saat ve pil şarjı her zaman görünür durumda. Bildirimler, bir çubuk ve simgeler kullanılarak görüntüleniyor gibi görünüyor. Aldıktan sonra, ekranın tamamen aydınlanmaması dışında bildirim normal şekilde açılır. Bunun yerine, karartılmış ve yalnızca geçici olarak, şu anda alıştığınız gibi görüntüleyecektir.

Diğer söylenti iPhone 13 özellikleri arasında video kaydı için Portre modu, 120Hz ProMotion ekran, daha küçük bir çentik ve daha gelişmiş kamera işlevleri yer alıyor.

Apple'ın iPhone 13 serisinin tamamı muhtemelen Eylül ayı sonlarında mağazalarda satışa sunulacak.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski