Üç Kuruş Dizisi Şesu Kimdir? Gerçek Adı

Üç Kuruş Dizisi Şesu Kimdir?
Üç Kuruş Dizisi Şesu 


Üç Kuruş dizisi Şesu rolünü canlandıran Uğur Yıldıran hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Show tv ekranlarında ilk bölümü ile yarın akşam ekranlara gelecek olan  Üç Kuruş Dizisi Oyuncu Kadrosu netleşti. Dizide bir çok oyuncu rol alırken bir önceki yazımızda Üç Kuruş Konyalı hakkında bilgiler vermiştik.

Ü Kuruş Dizisi Şesu dizide Kartal karakterinin sağ koludur. Zevkine oldukça düşkün birisi olan Şesu Çıngıraklı Mahallesinde bulunan Pavyon'da Dansöz olan Peri'ye aşıktır. 

Üç Kuruş Şesu Gerçek Adı 


Üç Kuruş dizisi Şesu karakterini canlandıran Uğur Yıldıran 26 Temmuz 1981 tarihinde İstanbul ilinde dünyaya gelmiştir. Jimnastik üzerine  eğitimlerini Gazi Üniversitesi Spor Akademisinde tamamlamıştır. Filinta Dizisinde Garbis rolünü canlandıran oyuncu İçerde Dizisinde Selim karakteri sonrasında Çukur Dizisinde Kemal olarak rol almıştır. 

TV/Dizi

Filinta, Osman Kaya, TRT, 2016
İçerde, Uluç Bayraktar, ShowTv, 2016
Çukur, Sinan Öztürk, ShowTv, 2017-18

Sinema
Karaoğlan, Kudret Sabancı, 2013

Yaş 39
Boy 1.76
Kilo 68
Saç Kumral
Göz Kahverengi

İç Kuruş Dizisi Şesu karakterini canlandıran Uğur Yıldıran hakkında bilgiler verdiğimiz yazımızın burada sonuna geldik. 👉👉Üç Kuruş Dizisi Çıngıraklı Nerede? Merak ediyorsanız bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski