Apple Music uygulaması LG akıllı TV'lere geldi

 Bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce Apple Music uygulaması, Samsung akıllı TV'lerde ilk kez sahneye çıktı. Bugün Apple Music uygulaması da LG akıllı TV App Store'da kullanıma sunulduğundan, münhasırlık dönemi sona ermiş görünüyor.

Apple Music


Bu, Apple Music abonelerinin (aylık 9,99 ABD doları) artık tüm müzik kitaplıklarını, çalma listelerini, radyo istasyonlarını ve daha fazlasını doğrudan (uyumlu) LG akıllı TV'lerinden, bir Apple TV'ye veya başka bir eklenti konsoluna ihtiyaç duymadan yayınlayabilecekleri anlamına gelir.



 

Arayüz ve genel kullanıcı deneyimi, zarif bir sekme çubuğu gezinme şemasıyla Apple TV sahiplerinin tvOS'ta elde ettiklerine çok yakındır.


Eksiksiz Apple Music deneyimi, tam kitaplık erişimi, editoryal ve algoritmik çalma listeleri ve müzik videoları da dahil olmak üzere içerik genişliği söz konusu olduğunda destekleniyor gibi görünüyor. LG uygulaması aynı zamanda Apple Music gerçek zamanlı şarkı sözlerini de destekler, böylece Şimdi Yürütülüyor ekranında tam şarkı sözü deneyimini takip edebilirsiniz.


Bu uygulamanın Dolby Atmos veya Lossless gibi en gelişmiş ses formatlarını destekleyip desteklemediği belli değil. Bu özellikler genellikle akıllı TV işlemcilerinin yeteneklerinin ötesinde çok fazla işlem gücü gerektirir. Bu özellikleri TV'de istiyorsanız, mümkün olan en yüksek kalitede müzik deneyimi için bağlı bir Apple TV kutusu kullanmalısınız.


LG TV'nin çeşitli nesilleriyle tam model uyumluluğu da şu anda bilinmiyor. Bunu öğrenmenin en kolay yolu, LG TV'nizdeki uygulama mağazasına gidip "Apple Music"i aramaktır.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski