iOS 15.2 beta 3'teki yenilikler neler? Makro modu ince ayarlar Apple Arcade ve daha fazlası

 Güncelleme: Artık herkese açık beta test kullanıcıları tarafından da kullanılabilir.

iOS 15.2 beta 3




iOS 15.2 beta 3 artık geliştiricilerin kullanımına sunuldu ve güncelleme, iPhone kullanıcılarına yeni iyileştirmeler ve özellikler getirmeye devam ediyor. Bugünün yeni sürümü, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max'teki Makro özelliğinde daha fazla ince ayar, Apple Arcade için yeni promosyonlar ve daha fazlasını içeriyor.



 

Hatırlatıcı güncellemeleri

Apple'ın iOS 15.2 beta 3 sürüm notlarına göre bugünkü güncelleme, kullanıcıların Anımsatıcılar uygulamasındaki etiketleri toplu olarak yeniden adlandırmalarına ve silmelerine olanak tanıyor. Burada hâlâ daha fazla ayrıntı öğreniyoruz, ancak Apple şöyle açıklıyor: "Etiketler artık toplu olarak yeniden adlandırılabilir ve silinebilir."


Apple arcade

iOS 15.2 beta 3 ile Apple artık kullanıcılar bir oyunu aradığında Spotlight'ta Apple Arcade'den bir oyun olduğunda öne çıkıyor. Örneğin, iPhone ve iPad'inizde Spotlight Search'ü kullanarak "Cut the Rope" araması yaparsanız, sonucun yanında yeni bir Apple Arcade logosu görürsünüz 

Bu küçük bir ayar ama muhtemelen Apple Arcade aracılığıyla sunulan oyunları tanıtmayı amaçlıyor.


makro modu

Bu arada Apple, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max cihazlarda Makro modu geçişi ve deneyiminde ince ayarlar yapmaya devam ediyor. Geçen ay iOS 15.1 ile Apple, Ayarlar uygulamasına yeni bir “Otomatik Makro” geçişi ekledi ve geçen hafta iOS 15.2 beta 2 ile Kamera uygulamasının kendisine özel bir Makro modu simgesi ekledi.


Artık Apple, Ayarlar uygulamasına yeni bir “Makro Kontrolü” geçişi ekledi. Apple, "Makro fotoğraflar ve videolar çekmek için Ultra Geniş merceğe otomatik geçiş yapmak için Kamera kontrolünü göster" diye açıklıyor. Bu geçişi etkinleştirdiğinizde, Kamera uygulamasında özel Makro modu simgesini göreceksiniz.


iOS 15.2 ne zaman halka açık Yayınlanacak?

Apple, görünüşe göre yeni iOS 15.2 beta sürümleri için haftalık bir döngüye geçerken ve daha küçük ince ayarlara ve değişikliklere odaklanırken, güncellemenin daha sonra değil, belki de en erken bu ay içinde halka açıklanmasını bekliyoruz.


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski