Misafir Dizisi Erdem Kimdir? Gerçek Adı

Misafir Dizisi Erdem Kimdir
Misafir Dizisi Erdem 


Misafir Dizisi Erdem karakterini canlandıran Buğra Gülsoy hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Dizide Erdem karakteri üç çocuğu olan sevecen bir adamdır. Karısını Polislik yaptığı zamanlarda trafik kazasında kaybetmiş. Karısını kaybettikten sonra üç çocuğu ile baş başa kalan erdem onlara hem anne hem de baba olmuştur. Bir gece aniden hayatına Gece girer. 

Misafir Dizisi Erdem karakterine hayat veren  Buğra Gülsoy 22 Şubat 1982 yılında Başkent Ankara ilinde dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu tiyatro, dizi ve film projesinde rol almıştır. 

Buğra Gülsoy 2008 yılında Nazım karakteri ile Hepimiz Birimiz İçin isimli dizi ile  kariyerine başlamıştır. 2018 yılında Kızım dizisinde  Demir karakteri ile büyük bir başarı elde eden oyuncu 2019 yılında Azize Dizisinde Kartal rolünü canlandırmıştı. Oyuncunun rol aldığı diğer dizi ve projeler ise şunlardır.

Hepimiz Birimiz İçin
Unutulmaz
Fatmagül'ün Suçu Ne?
Kuzey Güney
Eski Hikaye
Bana Artık Hicran De
Aşk Yeniden
8. Gün
Kızım
Azize
Uyanış: Büyük Selçuklu
Misafir Dizisi Erdem hakkında bilgiler verdiğimiz yazımızın burada sonuna geldik. Misafir Dizisi Giray hakkında detaylara bağlantıdan uluşabilirsiniz. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski