Apple Yeni Actığı kariyer Sayfasını halka sundu

Apple Yeni Actığı kariyer Sayfasını halka sundu


Amerikalı teknoloji devi Apple yapmış oldukları işlerle alakalı olarak yeni bir internet sayfasını yayına aldı. Apple’ın yeni web sitesinde Apple’da görev alan ekiplerinin iş tanımlarına detaylı bir halde ulaşmak olası. 

Teknoloji denilince akla gelen ilk markalardan birisi olan Apple’da çalışmak bir çok bireyin hayali. İşlerini iyi icra eden binlerce çalışanın bulunmuş olduğu Apple yepyeni bir kariyer sayfasını kullanıma sundu. Sitede yer edinen kategoriler arasında donanım, makalelım ve hizmetler, tasarım, operasyon ve tedarik zinciri, marketing, kurumsal işlevler, satış ve iş geliştirme, perakende satış ve yardımcı ile birlikte hizmet bölümleri bulunuyor. 

Apple’ın kariyer sitesinde Apple’ın sevilen ürünlerini geliştirilen ekiplerin başlangıcında olan kişiler de dahil olmak üzere bir çok kişi hakkında bilgiler yer ediniyor. Yenilikçi iş uygulamalarının öneminin vurgulandığı sayfada işbirlikçi çalışmanında çalışanlara yarar sağladığı belirtiliyor. 

Apple’dan Öğrencilere Yönelik İş Programları!
Öğrencilerin kendileri için çok önemli olduğunu yeni sayfasında belirten Apple, AppleCare College ile Apple Store Leader programlarında öğrencilere fırsat sunduklarını ve böylelikle Apple’ın ancak ABD’da iki milyondan fazla iş imkanı yarattığına yer verildi.


Apple’ın yeni kariyer sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

2

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski