iPhone 13 hakkında heyecan verici haberler sızdırdı

iPhone 13 hakkında heyecan verici haberler sızdırdı Apple'ın en iyi uzmanlarından birine göre Apple'ın iPhone 13'ü Eylül ayında piyasaya sürülecek.
Apple’ın ileri teknoloji iPhone 12 modellerinin Aralık ayına kadar gelmediği göz önüne alındığında, bu cesaret vericidir.
Bazı söylenti iPhone 13 özellikleri arasında 120Hz ProMotion ekran, Touch ID'nin geri dönüşü ve iyileştirilmiş kamera performansı bulunuyor.

 

Apple'ın kredisine göre şirket, her yıl 12 aylık artışlarla saat gibi yeni iPhone modellerini piyasaya sürme konusunda etkileyici bir geçmişe sahip. Aslında, ilk iPhone'un piyasaya sürülmesinden bu yana geçen 13 yıl içinde, yalnızca üç büyük iPhone sürümünde önemli gecikmeler görüldü: iPhone 4S (Siri sorunları nedeniyle), iPhone X ve Apple’ın son iPhone 12 serisi. Elbette iPhone 12 sürümü, koronavirüsten kaynaklanan tasarım ve test gecikmeleri nedeniyle bir ay ertelendi. Bu arada Apple’ın iPhone 12 Pro modelleri yaklaşık iki ay ertelendi.

 

İPhone 4S gecikmesi, Apple’ın haziran ayından eylül / ekim ayına kadar tüm sürüm programını kalıcı olarak geri çekti. Bununla birlikte, Apple söylentilerine göre son derece güçlü bir sicile sahip olan tanınmış analist Ming-Chi Kuo, yakın zamanda, yaklaşan iPhone 13 sürümüyle benzer bir sürüm programı ayarlaması görmeyeceğimizi belirten bir not yayınladı.

 


Kuo, 9to5Mac tarafından elde edilen bir araştırma notunda, Apple’ın iPhone 13 sürümünün tipik Eylül başlatma penceresine geri döneceğini bildiriyor. Koronavirüsün öngörülemezliği göz önüne alındığında hiçbir şey garanti olmamakla birlikte, Apple'ın istediği Eylül ayı sürümüdür.


 

Kuo'dan gelen diğer haberler, Apple'ın iPhone 13 bileşenlerinde büyük bir tedarik sıkıntısı yaşamayacağını ve iPhone 12 talebinin hala güçlü olduğunu gösteriyor. İkinci nokta, salgının başlarında mağazaların kapalı olması ve insanların daha az harcanabilir gelire sahip olması nedeniyle iPhone satışlarının darbe alacağına dair bazı spekülasyonlar olduğu düşünüldüğünde özellikle ilginçtir. Ancak geçtiğimiz Nisan ayında iPhone SE 2'nin başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesi bu tür endişeleri giderdi. Apple’ın en son kazanç raporu herhangi bir iPhone 12 satışını kapsamıyordu, bu da iPhone 12 satışlarının nasıl ilerlediğini görmek için Apple’ın Ocak ayı kazanç raporunu beklememiz gerektiği anlamına geliyor.

Apple’ın iPhone 13’ün masaya ne getireceğine gelince, söylentilere göre daha enerji verimli ekranlar ve daha uzun pil ömrü sağlayacak LTPO ekran teknolojisine sahip olabilir. LTPO ayrıca, iPhone'un 120 Hz ProMotion ekranı dahil etmesine yol açacaktı; bu, bazılarının iPhone 12'de son bulabileceğini düşündüğü bir özellikti. 120 Hz yenileme hızı, daha akıcı kaydırma ve daha akıcı hareket sağlarken yanıtı artırabilir. Bununla birlikte, Apple'ın yalnızca üst düzey iPhone 13 modellerine LTPO ekran teknolojisini eklemeyi planladığına dair söylentiler var.

 

 


Kuo'dan bir önceki yatırımcı notu, iPhone 13 Pro'nun büyük ölçüde geliştirilmiş kameralara sahip olacağını söyledi.


MacRumors, Kasım ayında aşağıdakileri bildirdi:


Kuo, özellikle iki üst düzey modeldeki Ultra Geniş kameraların, otomatik odaklama ile f / 1.8, 6P (altı elemanlı lens) olarak önemli ölçüde yükseltileceğini söylüyor. Tüm güncel mi? İPhone 12 mi? modellerinde sabit odaklı f / 2.4, 5P (beş elemanlı lens) Ultra Geniş kameralar bulunur.

Gördüğümüz daha ilginç iPhone 13 söylentilerinden biri, Apple’ın yeni nesil cihazının Touch ID'yi geri getireceğini gösteriyor. Ve Face ID'yi değiştirmek yerine, onunla birlikte var olacaktı. Elbette ilginç bir söylenti, ancak önümüzdeki birkaç ay içinde iPhone 13 lansman penceresine yaklaşıncaya kadar Apple'ın bu yolda ilerlemeyi planlayıp planlamayacağını kesin olarak bilmiyoruz.

1 Yorumlar

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski